U ovom članku ćemo navesti 10 razloga zašto su vanzemaljci zapravo prerušeni pali anđeli:

1. Vanzemaljci našeg vremena odgovaraju demonima i palim anđelima koji se spominju u Bibliji u smislu njihovog ponašanja.

2. Kao što Biblija predviđa, vanzemaljci nikada ne potvrđuju Božanstvo Krista niti tvrde da dolaze u Njegovo ime.

3. Vanzemaljci mijenjaju svoje priče kako bi zaveli čovjeka da vjeruje u njihove laži. Jedan od primjera je da prije nego što je čovjek bio u svemiru ili poslao satelite u svemir, vanzemaljci bi tvrdili da dolaze sa planeta poput Jupitera u našem Sunčevom sustavu. Kako je vrijeme prolazilo i čovjek je naučio više o našim planetima, shvatili smo da nitko ne može živjeti na planeti poput Jupitera, pa su vanzemaljci promijenili svoju priču. Sada tvrde da su iz drugih solarnih sustava i zvijezda klastera, kao što su Andromeda i Plejada.

4. Iako se navodi da su vanzemaljci napredni, čini se da im je potreban čovjek za njihov opstanak baš kao što su palim anđelima potrebna ljudska bića da ih opsjednu. Postoje razni oblici izvanzemaljaca koji uzimaju uzorke tkiva od ljudi, probiraju ih ili impregniraju žene. To je podrijetlo entiteta poznatih kao inkub i succubus. Sličnu situaciju smo imali i u vrijeme Nojevo kad su pali anđeli svoje sjeme miješali sa sjemenom čovjeka.

5. Vanzemaljske otmice su zaustavljene pozivajući se na Isusovo ime.

6. Vanzemaljci donose ideje na zemlju koje će pomoći čovjeku da se ujedini diljem svijeta za novu eru svijesti. Ovim ujedinjenjem pripremaju put svojem vođi (vjerojatno Antikristu), čineći da čovječanstvo zaboravi svoju vjeru i lojalnost prema svojim zemljama.

7. Vanzemaljci često kontaktiraju pripadnike New Age pokreta i okultiste, za razliku od kršćana. To nije uvijek slučaj jer su ljudi iz svih spektra života bili kontaktirani od strane vanzemaljaca. Međutim, vidimo da ta “svemirska braća” nisu previše zainteresirana za kontaktiranje kršćana. To je zato što će kršćani moći vidjeti istinu i znati prepoznati njihovu pravu prirodu za ono što oni zaista jesu: demoni.

8. Vanzemaljci se ne protive ljudima koji ih štuju. Oni također opovrgavaju svojeg stvoritelja (Boga), tvrdeći da su oni naši stvoritelji. To služi za odvlačenje čovjeka od Boga.

9. Vanzemaljci pomažu ljudima unaprijediti tehnologiju, ali ti “napredci” obično budu destruktivni za čovječanstvo. Postoje tajni projekti koje mnoge vlade imaju u svojem proračunu koji obično služe za stvaranje novog oružja. Velik dio tehnologije za takvo oružje navodno dolazi od vanzemaljaca. Zašto vanzemaljci nikada ne daju tehnologiju za spašavanje života?

10. Vanzemaljci često ispuštaju užasne mirise, poput sumpora. Neki to nazivaju miris pakla jer iz Biblije čitamo da će u paklu biti smrad sumpora.

Izvor: exemplore.com

Više o temi NLO fenomena i vanzemaljaca pročitajte na sljedećoj poveznici: VANZEMALJCI – INTELIGENTNA BIĆA S DRUGIH PLANETA ILI DEMONI?