Na zapadnim prostorima su sve popularniji Novi svjetski poredak i nova svjetska religija na bazi New Age-a – skupa drevnih poganskih religija i spiritualnih praksi pomiješanih s kršćanstvom i upakiranih u novom terminu – ‘Novo’ doba.

Ovaj termin je osmislila Alice Bailey, žena koja je poznata po okultizmu te koja je takvu praksu raširila na zapadnim prostorima. Ona je kao i svi drugi okultisti imala svog duhovnog vođu – demona čiji je bila medij.

Bilo koji astrolog, reiki majstor, šaman ili pobornik New Age-a, bez ustezanja će vam potvrditi da uz sebe imaju demone koji su im na usluzi, ali i duhovne vođe – demone kojima oni služe kao mediji. Naravno, oni vam neće reći da su to demoni, već „gospodari mudrosti” od kojih dobivaju znanje.

Alice Bailey je imala svog demona koji se zove Djwal Khul, koji joj je rekao kakav plan postoji za djecu New Age-a. To se dogodilo u prvoj polovici prošlog stoljeća, a „Novo doba” je već nastupilo i sve što je demon rekao se ostvarilo.

U knjizi „Djeca svitanja: vizija nove obitelji”, Joshua Halpern preporučuje da se djeci pušta New Age glazba dok su još u majčinom trbuhu. Žena se, čim sazna da je trudna, mora zahvaliti božici – majci duge. Abortusi su potpuno dozvoljeni jer po učenju reinkarnacije, onaj koji je ubijao u prethodnom životu ima pravo kada umre da iskupi svoje grijehe.

Dječaka treba obrezati! Djeci treba davati imena poganskih božanstava. Slikovnice bi trebale podučavati djecu kako koristiti zmijsku energiju kralježnice kada pjevaju i meditiraju, kako maštom mogu vizualizirati predmete i svoje vlastite duhovne vođe tj. demone.

Na slikama žvaka se vide prizori djece kako meditiraju i razne magijske poruke, nešto kao stihovi Paulo Coelha na boci vode „Jane”. Sve je više odjeće s oznakom New Age-a, a proizvodi i glazba za djecu koja služi u svrhu meditacije  su podvrgnuti umjetnim frekvencijama za uspavljivanje djece.

Planovi jedne svjetske vlade

1. Djeca budućnosti će služiti jednoj svjetskoj vladi i pripadati jedinstvenoj svjetskoj kulturi kako bismo dostigli planetarni način života, planetarnu etiku i planetarni način osjećanja.

2. Da bi se to dogodilo potrebno je razoriti patriotizam i otarasiti se državnih granica.

3. Tada će nastati religija ‘univerzalnih istina’ koja će spojiti kršćanstvo i orijentalni misticizam.

4. Djeca će svoje roditelje primorati na sudjelovanje u stvaranju Novog svijeta!

5. Djeca će znati da svi oni koji odbiju Novi svjetski poredak moraju biti uništeni kao prepreka.

6. Tradicionalna obitelj se protivi ciljevima New Age-a. Djeca trebaju pripadati vladi, svijetu i društvu, a ne roditeljima. Mora nastati nova vrsta obitelji u kojoj će pojedinac potčiniti svoju osobnost duhu cjeline.

7. Obitelj kao takva je sebična, individualne izolacionističke isključivosti. U novom svjetskom poretku mlade će pripremati učitelji za njihov daljnji život u harmoniji.

8. Mladi moraju vjerovati u reinkarnaciju i karmu, a ne u uskrsnuće od mrtvih, niti u Božji sud. Vjera u karmu mora upravljati njihovim ponašanjem, a naročito u seksualnoj domeni.

9. Besmisleni pojmovi kao što su ‘grijeh’ i ‘krivnja’ se djeci ne smiju nametati ni u kojem obliku, te se treba poticati njihova sklonost toleranciji.

10. Sve religije su jednake: od kršćanstva do vještičarenja, nebitno kojoj religiji čovjek pripada.

11. Isus Krist neće spasiti svijet, već Antikrist Maitreja.

12. Kršćansko učenje o raju, paklu i sudu je apsolutno netočno i nepotrebno. Takva ideja potječe iz Novoga i Staroga zavjeta koji je pun mržnje i ljubomore, što je nedopustivo u današnjoj New Age teologiji.

13. Religija Novog Doba ne prepoznaje Krista kao spasitelja. Kršćanstvo mora biti zamijenjeno novim razmišljanjem u kojem postoji jedna svjetska religija s korijenima iz prošlosti koja će dovesti do životnog otkrivenja.

14. Nova religija ujedinit će sve religije svijeta.

Osnovna parola elite i New Age-a je: „Misli globalno, djeluj lokalno”. Osnovni cilj je stvaranje jednog svijeta, jedne svjetske države i jedne svjetske religije te dovođenje jednog svjetskog lidera – Antikrista.

Sve više važnih pozicija u svjetskoj politici zauzimaju pobornici New Age religije koji se odlučno bore protiv Krista, a istinske kršćane nazivaju ‘fundamentalnim fašistima’.

Širenje New Age prakse je postalo toliko normalno da se sve što je gore navedeno od strane demona odvija u ovom trenutku pred našim očima. Osniva se jedna svjetska država, novi svijet, novo doba i odgajaju se djeca novog doba koja su neposlušna obitelji, okrenuta sama sebi te koja preziru biblijskog Boga.

Znate li da se u državim školama SAD prakticira joga, ali i druge okultne prakse kao vježba za tijelo? Više o jogi i meditaciji u školama pročitajte na sljedećoj poveznici: MEDITACIJA NA VRATIMA HRVATSKIH ŠKOLA

U biblijskoj knjizi Otkrivenja spominje se Antikrist kome će se pokloniti svi narodi i vojske, a svi koji mu se budu protivili bit će progonjeni (Otkrivenje 13,4), (Otkrivenje 13,15).

Izvor: web-tribune

Što kaže Biblija?

„Njega (Antikrista) koji djelovanjem Sotoninim dolazi sa svom silom, lažnim znamenjima i čudesima i sa svim nepravednim zavaravanjem onih koji propadaju poradi toga što ne prihvatiše ljubavi prema istini da bi se spasili. I zato im Bog šalje djelovanje zavodničko da povjeruju laži te budu osuđeni svi koji nisu povjerovali istini, nego su se odlučili za nepravednost“ (2. Solunjanima 2,9-12).

„Ali kad bismo vam mi, ili kad bi vam anđeo s neba navješćivao neko evanđelje mimo onoga koje vam mi navijestismo, neka je proklet! Što smo već rekli, to sad i ponavljam: navješćuje li vam tko neko evanđelje mimo onoga koje primiste, NEKA JE PROKLET“ (Galaćanima 1,8-9).

„Isus im odgovori: “Pazite da vas tko ne zavede! Mnogi će doista doći u moje ime i govoriti: `Ja sam Krist!` I mnoge će zavesti“ (Matej 24,4-5).

„Ustat će mnogi lažni proroci i mnoge zavesti. Razmahat će se bezakonje i ohladnjeti ljubav mnogih“ (Matej 24,11-12).

„Ako vam tada tko rekne: `Gle, evo Krista!` ili: `Eno ga!` – ne povjerujte! Ustat će, doista, lažni kristi i lažni proroci i iznijeti znamenja velika i čudesa da, bude li moguće, zavedu i izabrane“ (Matej 24,23-24).

„Duh izričito govori da će u posljednja vremena neki otpasti od vjere i prikloniti se prijevarnim duhovima i zloduhovskim naucima“ (1. Timoteju 4,1).

Zaključak

Bdijte i pazite da vas netko ne zavede! Velika prijevara posljednjih dana je pred vratima i Antikrist samo što nije došao. No ne trebate se brinuti za to. Brinite se za svoje duše. Svi koji su zaista Kristovi će prepoznati veliku prijevaru posljednjih dana koja dolazi i bit će osvjedočeni. Na kršćanima je da se zaodjenu u Božju bojnu opremu kako bi se mogli oduprijeti Sotoni. 

„Zbog toga posegnite za svom opremom Božjom da uzmognete odoljeti u dan zli i održati se kada sve nadvladate. Držite se dakle! Opašite bedra istinom, obucite oklop pravednosti, potpašite noge spremnošću za evanđelje mira! U svemu imajte uza se štit vjere: njime ćete moći ugasiti ognjene strijele Zloga. Uzmite i kacigu spasenja i mač Duha, to jest Riječ Božju. Svakovrsnom se molitvom i prošnjom u svakoj prigodi u Duhu molite. ” (Efežanima 6,13-18).

Duh Sveti nam također govori da razotkrivamo zlo u svijetu:

„A nemajte udjela u jalovim djelima tame, nego ih dapače raskrinkavajte.” (Efežanima 5,11).

Ne bojte se Antikrista koji dolazi, koji može pogubiti samo tijelo, ali duši ne može nauditi ako ste Kristovi. Bojte se Onoga koji dušu i tijelo može pogubiti u paklu.

„Ne bojte se onih koji ubijaju tijelo, ali duše ne mogu ubiti. Bojte se više onoga koji može i dušu i tijelo pogubiti u paklu.” (Matej 10,28).

Svi nanovo rođeni kršćani su već unaprijed pobjednici u Isusu Kristu! Za Antikrista je pisano:

„Tada će se otkriti Bezakonik. Njega će Gospodin Isus pogubiti dahom usta i uništiti pojavkom Dolaska svoga“ (2. Solunjanima 2,8).

Budite u miru Gospodina našega Isusa Krista i ne bojte se!

„Mir vam ostavljam, mir vam svoj dajem. Dajem vam ga, ali ne kao što svijet daje. Neka se ne uznemiruje vaše srce i neka se ne straši.“ (Ivan 14,27).