Glavna svrha i cilj ove stranice jest borba protiv Novog svjetskog poretka i razotkrivanje lažnih učenja koja su se uvukla kroz povijest u kršćanstvo, a koja rezultiraju postepenim unutarnjim uništavanjem kršćanstva pretvarajući ga u jednu svjetsku religiju – religiju Antikrista. Želimo ljudima predočiti zdravo evanđelje Isusa Krista koje je zapisano u Božjoj riječi – Bibliji. Većina ljudi je čula za Novi svjetski poredak i za plan stvaranja jedne svjetske države, ali nažalost mnogi od njih nisu upoznati s duhovnom svrhom Novog svjetskog poretka. Glavna svrha Novog svjetskog poretka prije svega nije političko porobljavanje čovječanstva, već duhovno porobljavanje čovječanstva.

Kao rezultat nepoznavanja duhovne pozadine Novog svjetskog poretka mnogi govore da se bore protiv istog, ali zapravo mu služe tako što prihvaćaju religiju koju gura Novi svjetski poredak – New Age religiju. Stoga nam je cilj da ljudima predočimo okultnu pozadinu geopolitike koju propagira elita ovog svijeta.

Živimo u vremenu za koje apostol Pavao kaže da kršćani više neće podnositi zdrava učenja nego će svoje uho prikloniti lažima (2. Timoteju 4,3). I to je ono što danas možemo vidjeti u kršćanstvu. Zdravo evanđelje Isusa Krista se odbacuje, a prihvaćaju se nova moderna učenja koja su potekla iz raznoraznih pokreta koji se pred javnošću prikazuju kao kršćanski, ali zapravo svoje korijene vuku iz okultnih izvora.

Trudimo se da vam predočimo samo konkretne dokaze, a ne teorije zavjere koje nemaju pravih validnih argumenata. Nadamo se da će vam ova stranica biti na blagoslov u vašem duhovnom životu i da ćete pronaći puno kvalitetnih informacija koje će vam pomoći da shvatite u kom smjeru ide ovaj svijet.

Dakako, jedino pravo i ispravno shvaćanje današnje situacije u kršćanstvu i općenito u svijetu vam može dati samo Bog preko Duha Svetog. Uvjet za to je da ga potražite svim svojim srcem i da budete ponizni. Zazovite Gospodina u svoj život i On će vam otkriti svu istinu.

„Zazovi me, i odazvat ću ti se i objavit ću ti velike i nedokučive tajne o kojima ništa ne znaš” (Jeremija 33,3).